Smaakmaker verdient meer dan Defour

Afgelopen zomer verliet Teddy Chevalier KV Kortrijk voor een avontuur in Turkije bij Rizespor. Daar doet de 28-jarife Fransman het niet schitterend. Toch heeft de aanvaller er het naar zijn zin.Er is ook een specifieke reden waarom de wispelturige spits voor Turkije koos. “Het was een ongelooflijk aanbod. Ik verdien hier zeven keer meer dan in Belgi en ik tekende voor drie jaar. Ik denk dat men bij Anderlecht, KRC Genk of Standard dat zelfs niet betalen”, is hij eerlijk in Sport/Footmagazine.Hij vergelijkt zijn situatie met die van Steven Defour. “Dat wil zeggen dat…

Lees verder op Voetbal Belgie: Smaakmaker verdient meer dan Defour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Smaakmaker verdient meer dan Defour

Afgelopen zomer verliet Teddy Chevalier KV Kortrijk voor een avontuur in Turkije bij Rizespor. Daar doet de 28-jarife Fransman het niet schitterend. Toch heeft de aanvaller er het naar zijn zin.Er is ook een specifieke reden waarom de wispelturige spits voor Turkije koos. “Het was een ongelooflijk aanbod. Ik verdien hier zeven keer meer dan in Belgi en ik tekende voor drie jaar. Ik denk dat men bij Anderlecht, KRC Genk of Standard dat zelfs niet betalen”, is hij eerlijk in Sport/Footmagazine.Hij vergelijkt zijn situatie met die van Steven Defour. “Dat wil zeggen dat…

Lees verder op Voetbal Belgie: Smaakmaker verdient meer dan Defour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *