VIDEO. Genk-spelers Kebano en Dewaest schitteren in rapvideo

Neeskens Kebano en Sébastien Dewaest maakten in het begin van het seizoen de overstap van Charleroi naar KRC Genk. Ze blijven echter goede contacten onderhouden met hun gewezen ploegmaats bij de Karolo’s. Zo blijkt uit dit filmpje dat afgelopen weekend werd uitgezonden op Proximus 11. Op de beelden is te zien hoe Charleroi-speler Dieumerci Ndongala een grapje uithaalt met zijn ex-ploegmaats….

Lees verder op Het belang van Limburg: VIDEO. Genk-spelers Kebano en Dewaest schitteren in rapvideo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VIDEO. Genk-spelers Kebano en Dewaest schitteren in rapvideo

Neeskens Kebano en Sébastien Dewaest maakten in het begin van het seizoen de overstap van Charleroi naar KRC Genk. Ze blijven echter goede contacten onderhouden met hun gewezen ploegmaats bij de Karolo’s. Zo blijkt uit dit filmpje dat afgelopen weekend werd uitgezonden op Proximus 11. Op de beelden is te zien hoe Charleroi-speler Dieumerci Ndongala een grapje uithaalt met zijn ex-ploegmaats….

Lees verder op Het belang van Limburg: VIDEO. Genk-spelers Kebano en Dewaest schitteren in rapvideo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *