Transfervrije Derijck naar Belgische club?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Timothy Derijck is aan zijn laatste maanden bezig bij ADO Den Haag. De Belgische centrale verdediger bereikte geen overeenkomst over een contractverlenging. Het gat tussen vraag en aanbod bleek te groot. Derijck vertrekt met spijt in het hart bij ADO en keert mogelijk terug naar Belgi.De 28-jarige Liedekerkenaar genoot zijn jeugdopleiding bij Anderlecht en was vaste klant bij de Belgische nationale jeugdploegen. Hij speelde bij Feyenoord, NAC, Dender, ADO Den Haag, PSV, Urecht en keerde in de zomer van 2014 terug naar Den Haag.De clubleiding wenste dat Derijck meer dan de helft van zijn salaris…

Lees verder op Voetbal Belgie: Transfervrije Derijck naar Belgische club?Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer