KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!“KRC Genk is de best voetballende ploeg”

KRC Genk kon bij de start van de competitie bijna niemand overtuigen. Maar na nieuwjaar speelt de Limburgse ploeg misschien wel het beste voetbal. Dat kan op veel lof rekenen van Felice Mazzu.De trainer van Charleroi weet ook waarom KRC Genk ineens beter is beginnen te voetballen. Iedereen is het erover eens dat Genk momenteel ontploft, maar dat viel te verwachten. Als je ziet welke spelers er in januari zijn bijgekomen, maar ook in de zomer al zie alleen nog maar Kebano en Dewaest. Tel daar de komst deze winter bij van die Oekraner die…

Lees verder op Voetbal Belgie: "KRC Genk is de best voetballende ploeg"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *