“Hij is onmisbaar voor AA Gent”

AA Gent lijkt de laatste weken weer toe te groeien naar hun betere vorm. Tegen KRC Genk speelden de Gentenaren opnieuw zoals vanouds. Niet toevallig gaat dit gepaard met de betere vormcurve van Laurent Depoitre.De verpersoonlijking van de wederopstanding van AA Gent, symbolisch in het (vroegere) Fenixstadion: Laurent Depoitre, ziet ook Peter Vandenbempt in Sport/voetbalmagazine. De eerste tekenen van beterschap waren er al tegen Anderlecht met meer gewonnen duels ook niet veel meer dan dat maar in Genk was de stoere aanvalsleider van Gent zijn gewichtige zelf. Zn eerste goal sinds eind februari en…

Lees verder op Voetbal Belgie: "Hij is onmisbaar voor AA Gent"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *