Clubakkoord rond transfer Dennis Praet

Volgens Italiaanse media is er een akkoord tussen RSC Anderlecht en Fiorentina over de transfer van Dennis Praet. Paars-wit zou zo’n 9 10 miljoen euro vangen voor de 21-jarige aanvallende middenvelder.Praet zelf heeft nog geen akkoord met Fiorentina, weet de Italiaanse journalist Alfredo Pedulla. Het is ook lang niet zeker of hij dit ooit zal doen. Vorige week zag spelersmakelaar Ivan Reggiani de deal nog somber in. “Eerlijk gezegd denk ik dat er misschien vijf procent kans is dat Praet naar Fiorentina gaat. Hij heeft al aanbiedingen gekregen van grotere clubs dan Fiorentina. Sousa (trainer van…

Lees verder op Voetbal Belgie: Clubakkoord rond transfer Dennis Praet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *