Gent-speler Saief krijgt 1 speeldag met uitstel

AA Gent-middenvelder Kenneth Saief werd zondag tegen Racing Genk kort voor de rust uitgesloten. De Israëlische speler haalde Genk-verdediger Sebastien Dewaest onderuit en werd door scheidsrechter Alexandre Boucaut van het veld gestuurd.Saief moest zich vandaag bij de Geschillencommissie verantwoorden. De commissie legt de Israëliër een schorsing van 1 wedstrijd met uitstel op.”Saief voert zijn tackle met een bepaalde intensiteit uit en wil de bal blokkeren. Uit de tv-beelden blijkt eveneens dat Saief op het einde van zijn tackle zijn been intrekt, maar Dewaest toch raakt”, oordeelt de Geschillencommissie.”De fysieke integriteit van Dewaest kon in het…

Lees verder op Sporza: Gent-speler Saief krijgt 1 speeldag met uitstel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *