N’Dongala niet naar Belgische topclub?

Dieumerci N’Dongala is gegeerd wild op de transfermarkt. De snelle flankaanvaller is aan een sterk seizoen bezig bij Charleroi maar lijkt volgend seizoen ergens anders zijn technische kunstjes te tonen.In januari stond de Congolees al in de belangstelling van Anderlecht, KRC Genk en Standard. Uiteindelijk bleef de 24-jarige flankspeler nog een half jaar langer in het Stade du Pays de Charleroi. Momenteel zitten er opnieuw tal van scouts in de tribune voor N’Dongala.Afgelopen weekend zaten er scouts in de tribune van onder meer Atalanta en Chievo Verona. Volgens Het Laatste Nieuws zaten beide clubs ook…

Lees verder op Voetbal Belgie: N’Dongala niet naar Belgische topclub?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *