‘Deze spelersgroep van Anderlecht moet zich diep schamen’

00178b Jacques Sys: “Een van de opvallendste vaststellingen is dat het gebrek aan regelmaat uit de reguliere competitie zich gewoon doorzet in de play-offs. Voor het seizoen beslissen om alles op play-off 1 te zetten en daar te pieken, blijkt dus niet zo evident als sommige clubs het doen uitschijnen. Net als de resultaten gaat ook het spelpeil op en neer, met aanvankelijk slecht voetbal, waar nu geleidelijk aan verbetering in komt.””Een andere vaststelling is dat de drie titelfavorieten voor aanvang van de play-offs ook halfweg de drie resterende titelfavorieten zijn. Met Club…

Lees verder op Sportmagazine: ‘Deze spelersgroep van Anderlecht moet zich diep schamen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *