Supportersclubs Genk kondigen protestmaatregelen aan

Op de Facebookpagina van ‘Tribune Zuid’, een verzameling van vier supportersclubs van KRC Genk, kondigen de spelers protestmaatregelen aan. Die komen er nadat een twintigtal leden van verschillende sfeergroepen stadionverboden opgelegd hebben gekregen. Een overzicht van de brief, zoals die op Facebook verscheen, kan u hieronder lezen. “Beste supporters, 20 leden van verschillende sfeergroepen hebben de voorbije weken voor futiele zaken stadionverboden gekregen over verschillende wedstrijden heen. Hierdoor is het mogelijk dat wij protestmaatregelen zullen nemen. Dit kan ook een significante invloed hebben op de sfeer. Wij willen hier in geen geval de spelers noch…

Lees verder op Het belang van Limburg: Supportersclubs Genk kondigen protestmaatregelen aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *