Degryse: Pozuelo als orkestmeester

Racing Genk kan zondag derde worden als het in de Cristal Arena wint van landskampioen AA Gent. De Limburgers doen het uitstekend in play-off 1 en pakten negen op twaalf. Tegen competitieleider Club Brugge wervelde Genk naar een 4-2-overwinning.”Het frisse voetbal dat Genk momenteel brengt, is het leukste in play-off 1. Met Pozuelo als orkestmeester: perfect tweevoetig en goed het overzicht behoudend”, stelt analist Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.”Dankzij Pozuelo is Buffel aan zijn derde jeugd begonnen. Hij bloeit weer open en voetbalt frivool. Ook de rest, zoals Ndidi en Malinovskyi, haalt…

Lees verder op Voetbal Belgie: Degryse: Pozuelo als orkestmeester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *