Nuytinck: Geen strafschop voor AA Gent!

AA Gent-Anderlecht was zeker geen hoogstaande wedstrijd. Er vielen wel twee doelpunten te noteren. Bram Nuytinck opende de score. De Buffalo’s kwamen langszij na een strafschopfout van Frank Acheampong. Volgens Nuytinck was het geen penalty!De Nederlandse verdediger kreeg na afloop de beelden te zien van de bewuste fase. “Hij raakt eerst de bal en daarna met zijn andere been de speler. Ik denk niet dat het penalty was”, aldus Nuytinck bij Sporza Radio. “Maar de scheidsrechter (Bart Vertenten, nvdr.) kon het moeilijk zien.”Anderlecht telt nu net als Club Brugge 38 punten. Dat konden er ook…

Lees verder op Voetbal Belgie: Nuytinck: Geen strafschop voor AA Gent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *