Gent en Anderlecht delen punten na flauwe topper: 1-1

00745 Anderlecht komt door het gelijkspel op gelijke hoogte met leider Club Brugge. Gent blijft derde op drie punten van de koppositie. Anderlecht blies de titelstrijd afgelopen zondag nieuw leven in met een 1-0 zege tegen leider Club Brugge. En door de 4-2-pandoering van blauw-zwart woensdag in Genk, konden de Brusselaars bij een zege zelfs alleen aan de leiding komen. Paars-wit slaagde er echter niet in zijn wil op te dringen aan een dominant Gent, dat nochtans ook amper een kans bij elkaar wist te voetballen. Een vluchtschot van Kenneth Saief en een pegel van…

Lees verder op Sportmagazine: Gent en Anderlecht delen punten na flauwe topper: 1-1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *