Vossen kan nederlaag niet verhinderen

Club Brugge leed een zware nederlaag op het veld van KRC Genk. Het werd 4-2 en vooral Jelle Vossen, ex-KRC Genk kon niet overtuigen.Jelle Vossen stond negentig minuten tussen de lijnen maar kon niet verhinderen dat Club Brugge zwaar onderuit ging bij zijn ex-ploeg. “Elke wedstrijd die je verliest, is balen. We begonnen nochtans goed: scherp, hevig, gretig zelfs. Maar vanaf die wereldgoal zie je het vertrouwen groter worden bij de spelers van Genk. Bovendien waren ze enorm efficint. Dat ontbrak bij ons”, zei de 27-jarige aanvaller tegenover Play Sports.Vooral de zware achterstand bij de…

Lees verder op Voetbal Belgie: Vossen kan nederlaag niet verhinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *