Club Brugge oneerlijk behandeld

De titelstrijd in Belgi? ligt terug helemaal open. Club Brugge telt nog ??n punt voorsprong op Anderlecht. AA Gent heeft er vier minder. Racing Genk lijkt ook nog niet helemaal uitgeteld. Bij Club viel al behoorlijk wat kritiek te horen op het speelschema. Bart Caubergh van Worldfootball Academy kan zich vinden in dat verhaal.De fysical coach van het Russische Samara werkte onder meer bij Racing Genk en verwijst naar een onderzoek van Raymond Verheijen, die liefst 27.002 wedstrijden uit 7 Europese competities (Engeland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Itali?) tussen 2001 en 2011 analyseerde.”Teams die…

Lees verder op Voetbal Belgie: Club Brugge oneerlijk behandeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *