Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Buffel: ‘Ik schat Genk hoger in dan een kleine ploeg in de Premier League’

S/VM: Dat je hier je carrière zou afsluiten, had je vast niet gedacht in 2009, maar het begint er stilaan wel op te lijken.THOMAS BUFFEL: ‘Mja, ik weet eigenlijk niet wat ik heb gedacht toen. Ik zag laatst een wedstrijd van Feyenoord en maakte me de bedenking dat ik daar wel mijn hele carrière had kunnen spelen. Ik ben iemand die zich hecht aan waar hij zich goed voelt en iets blijvends kan neerzetten. Ik ben er weggegaan omdat het niet klikte met Ruud Gullit, maar eigenlijk wilde ik dat niet.”Bij de Rangers had ik…

Lees verder op Sportmagazine: Buffel: ‘Ik schat Genk hoger in dan een kleine ploeg in de Premier League’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!