EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Belgische topclubs gaan vol voor Genk-speler

Leandro Trossard lijkt een veel besproken dossier te worden tijdens de transferperiode van komende zomer. De 21-jarige aanvaller kan rekenen op heel wat interesse van binnenland en buitenland.Trossard werd dit seizoen door KRC Genk uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven. Daar groeide de getalenteerde aanvaller uit tot ??n van de smaakmakers in de Pro League. Volgens La Capitale lijken er heel wat clubs nu ge?nteresseerd te zijn in Leandro Trossard. Met name Anderlecht en Club Brugge zouden de snelle aanvaller graag willen inlijven. Het is nog niet zeker of Trossard zelf zo een avontuur zou zien…

Lees verder op Voetbal Belgie: Belgische topclubs gaan vol voor Genk-speler

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *