Selectie en cijfers KRC Genk – Club Brugge

De Cristal Arena loopt woensdagavond goed vol voor de clash tussen Racing Genk en Club Brugge. Beide ploegen zitten aan een zes op negen in de play-offs. Peter Maes hoopt dat zijn ploeg Club een tweede tik – na de uitschuiver bij Anderlecht – kan uitdelen. Wat zegt het verleden en welke spelers doen mee?Half februari trok Racing Genk aan de langste koord, in de reguliere competitie. Toen werd het 3-2. Meunier mikte Club op voorsprong, maar Karelis, Buffel en Samatta zorgden voor een 3-1 tussenstand. Het doelpunt van Vanaken was niet voldoende voor puntenwinst.Racing Genk zit in…

Lees verder op Voetbal Belgie: Selectie en cijfers KRC Genk – Club Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *