Playoffs: Oostende en Zulte Waregem delen punten na spektakelstuk

KVO nam een droomstart en stond na 75 seconden op voorsprong op Schiervelde. Het was de volledig vrijstaande Yassine El Ghanassy die de 1-0 beheerst voorbij doelman Steppe trapte. De kustploeg drukte door en amper drie minuten later stond de 2-0 al op het bord via Joseph Akpala. Dalsgaard zorgde vrijwel meteen daarna voor de 2-1, de wedstrijd was toen amper zeven (!) minuten bezig. Nog eens drie minuten later werd er opnieuw gescoord. Kaya bediende Steve De Ridder, hij knalde de 2-2 mooi tegen de netten. Na de knotsgekke openingsfase kregen beide teams in de eerste helft allebei…

Lees verder op Sportmagazine: Playoffs: Oostende en Zulte Waregem delen punten na spektakelstuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *