Maes over Preud’homme en Simons

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Woensdag staat er opnieuw een topper op het programma. KRC Genk ontvangt Club Brugge en het belooft een spannende wedstrijd te worden. De trainer van KRC Genk, Peter Maes heeft veel respect voor zijn collega Michel Preud’homme bij Club Brugge. Zijn reacties aan de zijlijn storen hem duidelijk niet. “Ach, ik bekijk dat als n groot toneelstuk. Ik ben daar zelf ook niet vies van en durf al eens een prikkel geven naar mijn groep of de tegenstander. Dat hoort erbij”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.Volgens Maes ging Club Brugge uit de top-3 tuimelen…

Lees verder op Voetbal Belgie: Maes over Preud’homme en SimonsLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maes over Preud’homme en Simons

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Woensdag staat er opnieuw een topper op het programma. KRC Genk ontvangt Club Brugge en het belooft een spannende wedstrijd te worden. De trainer van KRC Genk, Peter Maes heeft veel respect voor zijn collega Michel Preud’homme bij Club Brugge. Zijn reacties aan de zijlijn storen hem duidelijk niet. “Ach, ik bekijk dat als n groot toneelstuk. Ik ben daar zelf ook niet vies van en durf al eens een prikkel geven naar mijn groep of de tegenstander. Dat hoort erbij”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.Volgens Maes ging Club Brugge uit de top-3 tuimelen…

Lees verder op Voetbal Belgie: Maes over Preud’homme en SimonsLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer