Jong talent hoopt op contract bij Westerlo

Bij KVC Westerlo proberen ze met oefenwedstrijden het seizoen nog te rekken want voor de Kemphanen zijn er geen competitiewedstrijden meer. De ideale gelegenheid voor Bob Peeters om ook nog kansen te geven aan enkele jonge talenten.En van hen is Alessio Alessandro. De 19-jarige middenvelder heeft een verleden bij KRC Genk, MVV en Patro Eisden. Hij kwam dit seizoen uit voor de beloften van Westerlo en hoopt stiekem op een profcontract. Alessandro is dan ook enorm ambitieus.”Ik zou heel graag een profcontract tekenen en bij Westerlo blijven, maar ik hoop dat het bestuur duidelijk…

Lees verder op Voetbal Belgie: Jong talent hoopt op contract bij Westerlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *