INTERVIEW – Pozuelo: Club Brugge op ideaal moment

Racing Genk staat voor een cruciale week in play-off 1. Zowel Club Brugge als AA Gent komen op bezoek in de Cristal Arena. Alejandro Pozuelo heeft zich bij Genk ontpopt tot een sterkhouder op het middenveld. Voetbalbelgie.be sprak met de flamboyante Spanjaard over play-off 1, de ambities voor seizoen en zijn gele kaarten.Na verlies in het Astridpark volgden zeges tegen KV Oostende en Zulte Waregem. Woensdag komt competitieleider Club Brugge over de vloer. “We zijn goed bezig thuis (Genk verloor de laatste keer in de Cristal Arena op 28 november 2015 thuis, red.)”, stelt…

Lees verder op Voetbal Belgie: INTERVIEW – Pozuelo: Club Brugge op ideaal moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *