EXCL – Peter Maes over PO1

Racing Genk is na drie speeldagen in play-off 1 opgeklommen van de vijfde naar de vierde plaats. De Limburgers staan voor een cruciale week met thuiswedstrijden tegen AA Gent en Club Brugge. Voetbalbelgie.be sprak met Peter Maes over de spanning die de nacompetitie met zich meebrengt en de ambities.Van onze reporter in Genk”Stress? We zijn gestart zonder stress aan play-off 1″, stelt Peter Maes tegenover Voetbalbelgie.be. “We vatten de play-offs aan zoals Peter Balette bij AA Gent (Balette was vorig jaar assistent bij de Buffalo’s, red.): met zo weinig mogelijk druk….

Lees verder op Voetbal Belgie: EXCL – Peter Maes over PO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EXCL – Peter Maes over PO1

Racing Genk is na drie speeldagen in play-off 1 opgeklommen van de vijfde naar de vierde plaats. De Limburgers staan voor een cruciale week met thuiswedstrijden tegen AA Gent en Club Brugge. Voetbalbelgie.be sprak met Peter Maes over de spanning die de nacompetitie met zich meebrengt en de ambities.Van onze reporter in Genk”Stress? We zijn gestart zonder stress aan play-off 1″, stelt Peter Maes tegenover Voetbalbelgie.be. “We vatten de play-offs aan zoals Peter Balette bij AA Gent (Balette was vorig jaar assistent bij de Buffalo’s, red.): met zo weinig mogelijk druk….

Lees verder op Voetbal Belgie: EXCL – Peter Maes over PO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EXCL – Peter Maes over PO1

Racing Genk is na drie speeldagen in play-off 1 opgeklommen van de vijfde naar de vierde plaats. De Limburgers staan voor een cruciale week met thuiswedstrijden tegen AA Gent en Club Brugge. Voetbalbelgie.be sprak met Peter Maes over de spanning die de nacompetitie met zich meebrengt en de ambities.Van onze reporter in Genk”Stress? We zijn gestart zonder stress aan play-off 1″, stelt Peter Maes tegenover Voetbalbelgie.be. “We vatten de play-offs aan zoals Peter Balette bij AA Gent (Balette was vorig jaar assistent bij de Buffalo’s, red.): met zo weinig mogelijk druk….

Lees verder op Voetbal Belgie: EXCL – Peter Maes over PO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EXCL – Peter Maes over PO1

Racing Genk is na drie speeldagen in play-off 1 opgeklommen van de vijfde naar de vierde plaats. De Limburgers staan voor een cruciale week met thuiswedstrijden tegen AA Gent en Club Brugge. Voetbalbelgie.be sprak met Peter Maes over de spanning die de nacompetitie met zich meebrengt en de ambities.Van onze reporter in Genk”Stress? We zijn gestart zonder stress aan play-off 1″, stelt Peter Maes tegenover Voetbalbelgie.be. “We vatten de play-offs aan zoals Peter Balette bij AA Gent (Balette was vorig jaar assistent bij de Buffalo’s, red.): met zo weinig mogelijk druk….

Lees verder op Voetbal Belgie: EXCL – Peter Maes over PO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EXCL – Peter Maes over PO1

Racing Genk is na drie speeldagen in play-off 1 opgeklommen van de vijfde naar de vierde plaats. De Limburgers staan voor een cruciale week met thuiswedstrijden tegen AA Gent en Club Brugge. Voetbalbelgie.be sprak met Peter Maes over de spanning die de nacompetitie met zich meebrengt en de ambities.Van onze reporter in Genk”Stress? We zijn gestart zonder stress aan play-off 1″, stelt Peter Maes tegenover Voetbalbelgie.be. “We vatten de play-offs aan zoals Peter Balette bij AA Gent (Balette was vorig jaar assistent bij de Buffalo’s, red.): met zo weinig mogelijk druk….

Lees verder op Voetbal Belgie: EXCL – Peter Maes over PO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EXCL – Peter Maes over PO1

Racing Genk is na drie speeldagen in play-off 1 opgeklommen van de vijfde naar de vierde plaats. De Limburgers staan voor een cruciale week met thuiswedstrijden tegen AA Gent en Club Brugge. Voetbalbelgie.be sprak met Peter Maes over de spanning die de nacompetitie met zich meebrengt en de ambities.Van onze reporter in Genk”Stress? We zijn gestart zonder stress aan play-off 1″, stelt Peter Maes tegenover Voetbalbelgie.be. “We vatten de play-offs aan zoals Peter Balette bij AA Gent (Balette was vorig jaar assistent bij de Buffalo’s, red.): met zo weinig mogelijk druk….

Lees verder op Voetbal Belgie: EXCL – Peter Maes over PO1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *