EXCL – Peter Maes over Club Brugge

Racing Genk heeft zich na het verlies tegen Anderlecht uitstekend herpakt in play-off 1. De Limburgers versloegen thuis KV Oostende en gingen winnen aan de Gaverbeek tegen Zulte Waregem. Woensdag komt competitieleider Club Brugge over de vloer, Voetbalbelgie.be ging de spanning opmeten in de Cristal Arena.Van onze reporter in GenkDe selectie van coach Peter Maes voor het duel tegen Club Brugge is dezelfde als die van zaterdag aan de Gaverbeek: Bizot, K?teles, Jackers, Hamalainen, Walsh, Dewaest, Karelis, Kumordzi, De Camargo, Malinovksyi, Buffel, Uronen, Pozuelo, Ndidi, Kabasele, Heynen, Bailey, Castagne, Buyens, Samatta en…

Lees verder op Voetbal Belgie: EXCL – Peter Maes over Club Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *