CLUBNIEUWS. Genk voorspelt heksenketel tegen Brugge, Hanni heeft akkoord met Anderlecht

Met midweek bijna 19.000 tickets verkocht – de loketten zijn ook vanavond vanaf 18.30 uur geopend voor Genk-supporters – belooft de Cristal Arena de sfeer van de grote dagen uit te stralen bij de komst van leider Club Brugge. “Ik verwacht een heksenketel”, likkebaardt trainer Peter Maes. Voorts is er alweer belangrijk transfernieuws. Een overzicht van het clubnieuws van de dag. Straffe thuisreputatie in GenkGENK Met een 21 op 21 zet RC Genk momenteel de strafste reeks voor eigen publiek neer in de competitie. Nipt gevolgd door Anderlecht (19/21), Club Brugge (18/21) en AA Gent (17/21). Maar nog…

Lees verder op Nieuwsblad.be: CLUBNIEUWS. Genk voorspelt heksenketel tegen Brugge, Hanni heeft akkoord met Anderlecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *