Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Club Brugge miste vorige zondag verdediger Bjorn Engels en middenvelder Lior Refaelov in de topper tegen Anderlecht.Engels leek nog eventjes buiten strijd met een spierblessure, maar behoort verrassend genoeg samen met Refaelov tot de ruime kern voor de match tegen Racing Genk van morgen.”Bjorn Engels gaat mee met de groep naar Genk, maar zal morgen niet spelen”, legt…

Lees verder op Sporza: Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Club Brugge miste vorige zondag verdediger Bjorn Engels en middenvelder Lior Refaelov in de topper tegen Anderlecht.Engels leek nog eventjes buiten strijd met een spierblessure, maar behoort verrassend genoeg samen met Refaelov tot de ruime kern voor de match tegen Racing Genk van morgen.”Bjorn Engels gaat mee met de groep naar Genk, maar zal morgen niet spelen”, legt…

Lees verder op Sporza: Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Club Brugge miste vorige zondag verdediger Bjorn Engels en middenvelder Lior Refaelov in de topper tegen Anderlecht.Engels leek nog eventjes buiten strijd met een spierblessure, maar behoort verrassend genoeg samen met Refaelov tot de ruime kern voor de match tegen Racing Genk van morgen.”Bjorn Engels gaat mee met de groep naar Genk, maar zal morgen niet spelen”, legt…

Lees verder op Sporza: Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Club Brugge miste vorige zondag verdediger Bjorn Engels en middenvelder Lior Refaelov in de topper tegen Anderlecht.Engels leek nog eventjes buiten strijd met een spierblessure, maar behoort verrassend genoeg samen met Refaelov tot de ruime kern voor de match tegen Racing Genk van morgen.”Bjorn Engels gaat mee met de groep naar Genk, maar zal morgen niet spelen”, legt…

Lees verder op Sporza: Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Club Brugge miste vorige zondag verdediger Bjorn Engels en middenvelder Lior Refaelov in de topper tegen Anderlecht.Engels leek nog eventjes buiten strijd met een spierblessure, maar behoort verrassend genoeg samen met Refaelov tot de ruime kern voor de match tegen Racing Genk van morgen.”Bjorn Engels gaat mee met de groep naar Genk, maar zal morgen niet spelen”, legt…

Lees verder op Sporza: Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Club Brugge miste vorige zondag verdediger Bjorn Engels en middenvelder Lior Refaelov in de topper tegen Anderlecht.Engels leek nog eventjes buiten strijd met een spierblessure, maar behoort verrassend genoeg samen met Refaelov tot de ruime kern voor de match tegen Racing Genk van morgen.”Bjorn Engels gaat mee met de groep naar Genk, maar zal morgen niet spelen”, legt…

Lees verder op Sporza: Club neemt Engels en Refaelov mee naar Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *