Bailey: Wat dat betreft is niemand beter

Leon Bailey is een van de revelaties dit seizoen in de Jupiler Pro League. De 18-jarige Jamaicaan gooit hoge ogen bij zijn club Racing Genk. Bailey scoorde dit seizoen al vier keer voor de Limburgers.Racing Genk staat op de vierde plaats in play-off 1, maar mikt hoger. “Voetballend is er niemand beter dan wij”, stelt Leon Bailey in Het Laatste Nieuws.Woensdag komt competitieleider Club Brugge op bezoek in de Cristal Arena, zondag volgt landskampioen AA Gent. “We staan voor een week die de rest van ons seizoen kan bepalen. We hebben van niemand…

Lees verder op Voetbal Belgie: Bailey: Wat dat betreft is niemand beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bailey: Wat dat betreft is niemand beter

Leon Bailey is een van de revelaties dit seizoen in de Jupiler Pro League. De 18-jarige Jamaicaan gooit hoge ogen bij zijn club Racing Genk. Bailey scoorde dit seizoen al vier keer voor de Limburgers.Racing Genk staat op de vierde plaats in play-off 1, maar mikt hoger. “Voetballend is er niemand beter dan wij”, stelt Leon Bailey in Het Laatste Nieuws.Woensdag komt competitieleider Club Brugge op bezoek in de Cristal Arena, zondag volgt landskampioen AA Gent. “We staan voor een week die de rest van ons seizoen kan bepalen. We hebben van niemand…

Lees verder op Voetbal Belgie: Bailey: Wat dat betreft is niemand beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *