ANALYSE. “KRC Genk kan de blik naar boven richten”

KRC Genk schoot zichzelf nog ei zo na in de voet aan de Gaverbeek. De tweede opeenvolgende zege in play-off 1 (1-2) was oververdiend maar veel te nipt, als je het wedstrijdverloop bekijkt. Al moest alleen Kabasele een schot van Leye blokken in de slotfase, toch had het West-Vlaamse alles-of-niets-slotoffensief er nooit mogen komen. Zulte Waregem-Genk was voor rust immers op geen enkel moment een wedstrijd geweest. De gehavende thuisploeg miste met Essikal en Lepoint twee defensieve steunpilaren en dat was er vanaf minuut één ook aan te zien. De gretige…

Lees verder op Het belang van Limburg: ANALYSE. "KRC Genk kan de blik naar boven richten"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *