Play-offs: Racing Genk pakt driepunter bij Zulte Waregem

Mbwana Samatta bracht de bezoekers al in de achtste minuut op voorsprong. Een owngoal van Marvin Baudry (15.) zorgde voor de 0-2. Mbaye Leye (45.+1) scoorde voor Essevee op strafschop. Samatta liet coach Peter Maes al vroeg in de wedstrijd juichen. De spits kopte een voorzet van Buffel tegen de touwen. Op het kwartier mocht Buffel opnieuw voorzetten, Marvin Baudry verschalkte ditmaal zijn eigen doelman. Op slag van rust beging Kabasele hands in de zestien meter, waardoor Zulte Waregem een penalty kreeg. Topscorer Leye prikte zijn 16e competitiedoelpunt van het seizoen tegen de netten. In…

Lees verder op Sportmagazine: Play-offs: Racing Genk pakt driepunter bij Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *