Club Brugge recupereert belangrijke pion

Vier punten voorsprong op Anderlecht en zeven op AA Gent. Club Brugge heeft zijn lot in eigen handen. Als blauw-zwart zondag punten pakt in Anderlecht komt de landstitel weer wat dichterbij. Michel Preud’homme kan wellicht terug een beroep doen op Jelle Vossen.De 27-jarige aanvaller moest tegen AA Gent aan de kant blijven vanwege een blessure aan de knie. Maandag stond er een rustdag op de agenda. Jelle Vossen werkte vandaag een deel van de groepstrainingen af.Bjorn Engels, Lior Refaelov, Ruud Vormer en, Leandro Pereira deden niet mee. Wesley Moraes, Brandon Mechele, Tuur Dierckx, Sander…

Lees verder op Voetbal Belgie: Club Brugge recupereert belangrijke pion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *