Celstraffen voor Genk-fans die stewards aanvielen

Genk / Tongeren -De correctionele rechtbank van Tongeren heeft vier supporters van KRC Genk veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden en een boete van 600 euro voor hun aandeel in de rellen na de thuiswedstrijd tegen KAA Gent op 22 augustus 2014. Een vijfde supporter kreeg een werkstraf van 126 uren. Als hij die niet doet, moet hij alsnog tien maanden de gevangenis in. In de dagen voorafgaand aan de wedstrijd was er vanuit verschillende supportersclubs stevige kritiek gekomen op het bestuur van KRC Genk. Een ontmoeting tussen het bestuur en de supporters kon de situatie niet ontmijnen….

Lees verder op Het belang van Limburg: Celstraffen voor Genk-fans die stewards aanvielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *