Degryse niet onder de indruk van Club Brugge

Club Brugge heeft landskampioen AA Gent op zeven punten achterstand gezet nadat het de Buffalo’s klopte met 2-0. Toch is analist Marc Degryse niet onder de indruk van het voetbal dat de competitieleider op de mat brengt.”De zege tegen AA Gent was een voortzetting van van wat ik al enkele maanden vaststel: met een geweldige wedstrijdmentaliteit zet Club zijn tegenstanders opzij. Ik ben nog altijd niet onder de indruk van hun voetbal.””De sleutel voor blauw-zwart ligt in de komende twee lastige uitwedstrijden op Anderlecht en Racing Genk, waar ze in de reguliere competitie telkens…

Lees verder op Voetbal Belgie: Degryse niet onder de indruk van Club Brugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *