Defour over het samenspel met Tielemans

Steven Defour kwam vorige week thuis tegen Racing Genk niet in actie vanwege een schorsing. Voor de 27-jarige middenvelder start Play-Off I zondag pas op het veld van Zulte Waregem. Anderlecht-coach Besnik Hasi kiest mogelijk voor het duo Defour en Youri Tielemans centraal op het middenveld.Tielemans haalde de laatste weken weer een beter niveau en nu Defour terugkomt is de kans groot dat Hasi hen samen opstelt. Critici menen dat Tielemans echter minder aan de oppervlakte komt wanneer hij en Defour samen voetballen, een verkeerde opvatting volgens die laatste.”Sommigen vinden dat ik Youri…

Lees verder op Voetbal Belgie: Defour over het samenspel met Tielemans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *