Chelsea vindt vervanger Courtois in Southampton

Chelsea zou vergaande interesse hebben in Southampton-doelman Fraser Forster. Geen goed nieuws dus voor Thibaut Courtois, die op zijn beurt gevolgd wordt door FC Barcelona en Real Madrid.Bij Chelsea is onze landgenoot Courtois de nummer n in doel. De Londense topclub zou niet langer tevreden zijn over de ex-speler van Racing Genk en Atltico Madrid. Ook wordt de Rode Duivel de laatste weken gelinkt aan een terugkeer naar de Primera Division. Zo zouden Bara en Real de Limburger graag terug naar Spanje halen. Als Courtois Stamford Bridge zou verlaten, staat Forster dus bovenaan het…

Lees verder op Voetbal Belgie: Chelsea vindt vervanger Courtois in Southampton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *