Nederlanders halen Roberto Martinez onderuit: “Zonde voor zo’n lichting”


facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Roberto Martinez is niet echt populair als bondscoach van de Rode Duivels. Ook de Nederlanders hebben een mening over de eindverantwoordelijke voor de prestaties . Er heerst scepsis.

Zo heersen heel wat twijfels rond het 3-4-3-systeem, waar Martinez weigert van af te stappen. Bij een podcast van het Nederlandse Voetbal International wordt de Spanjaard zelfs helemaal afgebrand. “Hij heeft gewoon het systeem van Antonio Conte gekopieerd. Die had daar succes mee, maar je moet kijken naar je spelersmateriaal: haal die handrem eraf, laat ze aanvallen! Neen, nu moeten de twee flanken, die eigenlijk op het middenveld moeten staan, constant achteruit lopen. Dat elftal valt straks in twee delen uit mekaar. En dat is zonde, zonde van zo’n lichting”, stelt journalist Marco Timmer.

facebook WK KOORTS!!: UNIBET VERDEELT €1.000.000 ALS BELGIE HET WK WINT! SCHRIJF JE HIER NU VRIJBLIJVEND IN EN PAK JOU DEEL VAN DE WINST! + 80EURO WELKOMSTBONUS!! facebook

Martinez werd destijds nochtans aangesteld vanwege zijn ‘tactische flexibiliteit’, maar daar valt voorlopig niet veel van te merken. “Hij komt uit de Spaanse school, met Guardiola en dergelijken als voorbeeld. Dat probeert hij een beetje na te doen, alleen is hij daar heel slecht in. En dat is erg treurig want het is echt wel een hele mooie ploeg waar je iets meer van wil zien. Ze hebben er ook de spelers voor. Maar bij een Dries Mertens bijvoorbeeld, heb ik geen idee wat zijn rol in de ploeg is”, vult zijn collega Süleyman Öztürk aan.

Het bericht Nederlanders halen Roberto Martinez onderuit: “Zonde voor zo’n lichting” verscheen eerst op Voetbal4u.be.WK-ACTIE! Hoe kun jij meeprofiteren van 1.000.000 euro wanneer Belgie het WK wint?
1. Registreer je op Unibet, het duurt maar één minuut! (KLIK HIER)
2. Stort een bedrag naar keuze via één van de veilige stortingsmethoden
3. Schrijf je in op de promotie en zet minstens 5 euro in tijdens de WK-groepfase
4. Als België het WK wint dan krijg je een deel van de 1 miljoen euro!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE GENK OP FACEBOOK!